ОМП – юридичний радник Edinstvo GroupУ 2020 році ОМП виступили юридичним радником Edinstvo Group та супроводжували транзакцію з продажу міноритарного пакету акцій холдингу Edinstvo Group інвестиційному фонду Diligent Capital Partners (DCP) та Нідерландському банку розвитку FMO.

Результатом цієї транзакції стало отримання Edinstvo Group $20 млн інвестицій від Нідерландського банку розвитку FMO та Інвестиційного фонду Diligent Capital Partners (DCP). Ці інвестиції будуть спрямовані на подальшу розбудову виробничої інфраструктури Edinstvo Group, зокрема, на будівництво заводу з перероблення сої, розширення потужностей з виробництва кормових добавок та встановлення додаткових ліній з виробництва фасованого комбікорму.

Команда юристів ОМП, під керівництвом керуючого партнера фірми Миколи Орлова, та в складі старших юристів Миколи Чемезова та Ігоря Галицького, а також юристки Марії Михайловін, надали комплексний юридичний супровід проекту.

Угоду також супроводжували радники з компаній: BDO Corporate Finance Україна, Deloitte – фінансовий та податковий напрями; Avellum, Eterna Law та Snark – юридичний напрям, AVGroup – екологічний та соціальний напрям, Civitta – комерційний напрям.

Довідка:
Edinstvo Group – провідний виробник кормів в Україні, що раніше входив до складу Inter Edinstvo Holding. Компанія виробляє комбікорми для промислових клієнтів, широкий спектр фасованих комбікормів, преміксів, білково-вітамінних концентратів та кормових добавок, а також займається дистрибуцією ветеринарних препаратів, вакцин і товарів для свійських тварин. Продукція реалізується під торговими марками Щедра нива, Баланс Оптима, Feedline, BestMix, Provitan, ТОП Корм, MAX Ефект, FeedMix, Intelligent Nutrition, AnimAll тощо.
Diligent Capital Partners (DCP) – Фонд прямих інвестицій із фокусом на експортно-орієнтовані компанії, агробізнес, а також компанії із сектору споживчих товарів та послуг.
FMO – Нідерландський банк розвитку. Він є одним із найбільших банків розвитку приватного сектору, під його управлінням – 9,3 млрд євро в понад 85 країнах світу.