Міжнародний рейтинг The Legal 500 - EMEA 2020 рекомендує Юридичну фірму ОМП, як одну з провідних юридичних фірм в Україні.Міжнародний рейтинг The Legal 500 – EMEA 2020 рекомендує Юридичну фірму ОМП, як одну з провідних юридичних фірм в Україні.

За даними опитування, ОМП займає провідні позиції у сфері комерційного, корпоративного права та M&A, а також трудового права.

TIER 3 – комерційне, корпоративне право та M&A 

Відгуки

“ОМП зарекомендувала себе, як команда новаторських, креативних та високопрофесійних експертів з неперевершеним юридичним галузевим досвідом, гнучкістю та адаптацією до вимог бізнесу”.

“Особливо відзначаються – Микола Орлов та Ігор Огороднійчук. У фірми є сильна команда з чітким розумінням того, як надавати підтримку в різних ситуаціях”

“OMP має можливість чітко розуміти потреби клієнтів та надавати глибокий аналіз та пропонує різні способи вирішення можливих та існуючих проблем”.

TIER 3 -Трудове право.

Відгуки

Юридична фірма ОМП, дедалі активніше консультують міжнародних клієнтів, особливо у фармацевтичній галузі, з питань зайнятості. Керівники практики Микола Орлов та Ігор Огороднійчук також забезпечують надійну підтримку клієнтів з інвестиційного бізнесу, сільського господарства, будівництва, енергетики, ІТ, медіа та благодійної сфери. Їх робота включає консультації з питань внутрішньої політики, трудових угод, звільнення керівників вищого рівня та масових звільнень.